Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Høje Taastrup Bokseklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Høje Taastrup Bokseklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Høje Taastrup Bokseklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Høje Taastrup Bokseklub.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Høje Taastrup Bokseklub trækkes automatisk via dit betalingskort.

Høje Taastrup Bokseklub benytter DIBS, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Høje Taastrup Bokseklub, men hos DIBS.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper dit abonnement ved at kontakte klubben, se punktet opsigelse.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Høje Taastrup Bokseklub påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på www.taastrup-bokseklub.dk, klik på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Høje Taastrup Bokseklub, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Et medlem kan opsige sit medlemsskab med en måneds varsel, ved udgangen af en måned.

Eksempel 1: Et medlem melder sig ud den 30. november, så vil der blive opkrævet kontingent for december måned.
Eksempel 2: Et medlem melder sig ud den 15. november, så vil der blive opkrævet kontingent for december måned.
Eksempel 3: Et medlem melder sig ud den 1. november, så vil der blive opkrævet kontingent for både november og december måned.

Udmeldelse ud af Høje Taastrup Bokseklub, sker med fremsendelse af en e-mail til klubbens kasserer på denne e-mail: info.htbk1968@gmail.com.
Når opsigelsen er modtaget fremsendes der en bekræftelse på udmeldelsen fra klubbens kasserer.
Et medlem kan ikke opsige sit medlemsskab til trænere og eller bestyrelsesmedlemmer.

ENESTE GYLDIGE UDMELDELSE ER EN MAIL TIL KLUBBENS KASSERER - GEM DEN MAIL DU MODTAGER MED BEKRÆFTELSE PÅ AT DIN UDMELDELSE ER MODTAGET -
DET ER DIT BEVIS OG DU SKAL KUNNE BEVISE DIN UDMELDELSE.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.